Új jelszó kérése
Hírlevél
Termékajánló
Facebook

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás

Nyerjen wellnesshétvégét Ópusztaszerre!

Nyerjen wellnesshétvégét Ópusztaszerre!

Ha 2018. május 1. és 31. között Ön az Expressz Egészség webáruházban 7000 Ft feletti értékben rendelést ad le, automatikusan részt vesz nyereményjátékunkon, amelynek szerencsés nyertese a nyarat egy kétéjszakás, két főre szóló pihenéssel kezdheti az Ópusztaszeri Erdei Vendégházakban!

A családias, nyugodt, természetközeli szálláshely távol a város zajától várja a látogatókat, így nyerteseinknek a medence partján olvasgatva, vagy szaunázás után a kültéri, fatüzelésű dézsafürdőben, a csillagos ég alatt relaxálva tökéletes kikapcsolódásban lesz részük.

A Vendégházak Ópusztaszer község központjában, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparktól 1,5 km-re, a Csillagösvény Élményparktól pedig 800 m-re található, így az aktív pihenésre vágyók is számos programlehetőség közül válogathatnak.

Bővebben: Ópusztaszeri Erdei Vendégházak

Több vásárlás, több esély!

Amennyiben az akció ideje alatt Ön többször is vásárol 7000 Ft értékben webáruházunkból, úgy megsokszorozhatja nyerési esélyeit! 

A játék időtartama

2018. május 01. 00:01 és május 31. 23:59  közötti időszak, amelyben a játékban való részvételhez a rendelésnek meg kell érkeznie. 

Részvételi feltételek

A nyereményjátékban automatikusan részt vesznek azok a 18 év feletti személyek, akik a játék időtartama alatt az Expressz Egészség webáruházában legalább egy alkalommal bruttó 7 000 Ft értékű megrendelést leadnak, amely összegbe a szállítási díjak is beleszámítanak. Minden további megrendelés is részvételnek minősül, tehát a többszöri vásárlás többszörös esélyt jelent! 

Nyeremény

1 db 3 napos, 2 éjszakás tartózkodás, szállás 2 főre reggelivel az Ópusztaszeri Erdei Vendégházakba. 

Sorsolás

A nyereményjáték sorsolása 2018. június 5-én, 10 órakor, a 1115 Budapest, Kelenföldi u. 2. szám alatt történik. 1 nyertes és 1 pótnyertes kerül kisorsolásra. A sorsolás a beérkezett rendelések alapján készített adatbázisból a Random.org véleltlenszám-generátor segítségével történik. 

A nyertes értesítése

A nyertest a regisztráció során megadott e-mail címen és/vagy telefonszámon értesítjük, valamint az Expressz Egészség Facebook oldalán tüntetjük fel.

A nyeremények átadása

A kapcsolatfelvételt követően a nyertesnek 7 nap áll rendelkezésére, hogy visszajelezzen. Amennyiben a nyertes nem teljesíti a fenti feltételt, úgy elesik a nyereménytől, amelyet a pótnyertes kap meg.

A nyeremény beváltása

A nyeremény készpénzre nem váltható, de előzetes egyeztetés után átruházható. A nyeremény időpontját a nyertesnek kell egyeztetnie az Ópusztaszeri Erdei Vendégházakkal, amely hétvégén és hétköznap is beváltható. 

NEM SZERETNÉK LEMARADNI, MÁRIS KÖRBENÉZEK A WEBÁRUHÁZBAN!

 

SORSOLTUNK!

A wellnesshétvége nyertese: Kis Mónika

Gratulálunk!

Webáruház készítés