Hírlevél
Termékajánló
Facebook

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Termék részletek


Természet Áldása Egészség Pakk 5x1000 ml

Természet Áldása Egészség pack 5 X 1000 ml
7 120 Ft
Természet Áldása Egészség Pakk 5x1000 ml gyümölcslével + ötnapos étrend- és mozgásprogrammal.
 • Saját méregtelenítő tevékenysége rendkívül összetett, szünet nélkül zajló folyamat, biztosítja szervezetünk folyamatos megtisztulását: a méreganyagok elleni védekezésben részt vesz a máj, nyirokrendszer, tüdő, bőr, vese.

  Mégis miért van szükség méregtelenítésre, tisztítókúrára?

  Elsősorban azért, mert napjainkban a méreganyagok szervezetbe jutása szinte elkerülhetetlen. Az egyértelműen mérgező anyagok mellett a külvilágból származó, fölösleges mennyiségben felvett és felhalmozódó anyagok is kedvezőtlen hatást gyakorolhatnak, annak ellenére, hogy nem, vagy alig ártalmasak. Ezeknek az anyagoknak szervezetből történő eltávolítása egyre nagyobb szerepet kap.

  Habár a vélemények megoszlanak és jelenleg nem áll rendelkezésünkre semmilyen bizonyíték arra vonatkozóan, hogy a méregtelenítő programok a szervezetet teljes mértékben megtisztítják a káros anyagoktól, egyes vizsgálatok mégis arra engednek következtetni, hogy a táplálkozásnak hatalmas jelentősége van ilyen téren. Manapság nagy kihívást jelent elkerülni a feldolgozott élelmiszereinkben jelenlévő vegyi anyagokat, azonban maximális odafigyeléssel, következetes és tudatos életmóddal szervezetünk saját méregtelenítő folyamatinak fokozásához nagyban hozzájárulhatunk.

  Méregtelenítő programunk egyben egy egészségmegőrző program is, melynek kidolgozása során nagy hangsúlyt fektettünk az egészséges táplálkozás alapelveinek betartására is. Az ötnapos étrend során nem kell magad sanyargatnod, éheztetned, és a szervezeted is megkapja a működéséhez szükséges energiát, tápanyagokat, ásványi anyagokat és vitaminokat. A méregtelenítés célja a felhalmozódott salakanyagok, valamint a szervezetbe a külvilágból bekerült káros anyagok eltávolítása.

  Az Egészség Pakk tartalma:

  - 5 napos étrend és mozgásprogram
  Tartósítószer és színezék nélküli bio termékek:
  - 3 db 1 L-es, 100%-os bio gyümölcslé (gránátalma-, fekete áfonya-, narancslé )
  - 2 db 1 L-es, 100%-os bio zöldséglé (cékla-, és sárgarépalé)

 • Vonalkód
  5999563811787
  Cikkszám
  10003629
Webáruház készítés