- Újdonságok
- Akciók
- Többet olcsóbban
- Antioxidáns, nyomelem, ásványi anyag
- Diabetikus és cukorbetegeknek ajánlott élelmiszer
- KÉSZLETKISÖPRÉS
- SZEZONJA VAN
- Ajándéktippek
- Étel-ital
- Szafi Reform és Szafi Free termékek
- Cukor, cukorhelyettesítő, édesítőszer
- Olaj, zsiradék
- Liszt
- Tészta, rizs
- Gabona, dara, pehely, korpa
- Kenyérhelyettesítő
- Mag, olajos mag, magőrlemény
- Szárított, aszalt gyümölcs
- Superfood, funkcionális élelmiszer
- Hüvelyes, csíra, csíramag
- Müzli, gabonapehely, granola, reggeli alapanyag
- Fűszer, ételízesítő
- Finomság
- Konyhai segédanyag, sütési adalék
- Laktózmentes, növényi tejtermék-helyettesítő
- Speciális étrend, paleo, gluténmentes
- Ital
- Szójából készült termék, alapanyag
- Ételpor, instant élelmiszer
- Pástétom, szendvicskrém
- Étrend-kiegészítő, vitamin
- Háztartás
- Sport, fitnesz, wellness
- Kozmetikum, bőrápolás, intim termék
- Baba-mama
- Egészségügyi problémákra ajánlott termék
- Gyógynövény, tea
- Gyorsteszt, készülék, diagnosztikai eszköz
- Alternatív gyógymód
- Öko, bio
- Könyv
- Márkáink
- Étrend-kiegészítő
- Immunerősítés, roborálás
Lakshmi Fekete bors egész 30 g
-
A borsról kizárólag, mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni. A világ legelterjedtebb ízesítője, amely szinte minden nemzet gasztronómiájának nélkülözhetetlen elemévé vált. Az ókorban és középkorban ára megegyezett az aranyéval és legalább annyira elfogadott fizetőeszköznek számított. Birtoklásáért, kereskedelméért birodalmak vetekedtek és tulajdonképpen ez a fűszer volt a nagy felfedezések katalizátora. Csípős aromája kiemeli az ételek ízét, de az elfogyasztott mennyiséggel érdemes óvatosan bánni, ugyanis izgatja az emésztőrendszert. Őrölve és egészben egyaránt felhasználjuk. Az egész borsszemek légmentesen lezárt edényben, szinte korlátlan ideig megőrzik élvezeti értéküket.
Az őrölt bors esetében, minél finomabb az őrlés minősége, annál erőteljesebben adja ki aromáit. A feketebors, fehérbors és zöldbors ugyanazon növény termései, csak különböző érési állapotban szüretelik őket, továbbá a feldolgozásuk is eltérő.
Feketebors: az éretlen szemeket szüretelik, majd szárítják, ennek köszönhetően alakul ki ráncos felülete és fekete színe. A feketebors aromái a legerősebbek. Felhasználása: szinte minden ételféleséghez jól használható, levesektől a hús és halételeken át, egészen a péksüteményekig. Aki érzékeny a borsra, vagy diétás étrendet követ, borsikafűvel kiválthatja.
A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült!
SZÁRMAZÁSI HELY:INDIA
-
Gyártó LakshmiEAN 5999550160263Vonalkód 5999550160263Cikkszám 10003358