Elérhetőségünk

info@expresszegeszseg.hu

+36 30 833 3212

www.expresszegeszseg.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Facebook

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Blog
2017.03.09 12:51

Egészséges energiaszint? Dragon Superfoods Energy Mix!

  Indítsd jól a napod egy természetes energia bombával! Fogyaszthatod shake-ként, szórhatod műzlibe, joghurtba, turmixba. Sportolóknak különösen ajánljuk!


A Dragon Superfoods Energy Mix alkotó elemei a maca (vagy más néven perui zsázsa), kenderfehérje, és kakaópor, melyek hozzájárulnak az aktív és egészséges életmódhoz.

Te TUDTAD?

A kendermagban található fehérjék 65%-a biológiailag aktív fehérje, úgynevezett edesztin. Az edesztin képes növelni az antitestek termelődését a szervezetben, ezért az egészséges immunrendszer fenntartásához ez a fehérjeforrás ideális. A kender fehérje könnyen emészthető, könnyen felszívódik és mind a 21 aminosav megtalálható benne, köztük a szervezet számára nélkülözhetetlen 8 esszenciális aminosav. Nem titok, hogy a kakaó jót tesz a keringésnek, véd a cukorbetegségtől, óvja az immunrendszert is, valamint késlelteti az öregedést.

A maca köztudottan segíti az egészséges energiaszint megtartását és évezredeken át az inkák szuperétele volt. Az egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása mind férfiak, mind a nők esetében.

Webáruház készítés