- Újdonságok
- Akciók
- Többet olcsóbban
- Antioxidáns, nyomelem, ásványi anyag
- Diabetikus és cukorbetegeknek ajánlott élelmiszer
- KÉSZLETKISÖPRÉS
- SZEZONJA VAN
- Ajándéktippek
- Étel-ital
- Szafi Reform és Szafi Free termékek
- Cukor, cukorhelyettesítő, édesítőszer
- Olaj, zsiradék
- Liszt
- Tészta, rizs
- Gabona, dara, pehely, korpa
- Kenyérhelyettesítő
- Mag, olajos mag, magőrlemény
- Szárított, aszalt gyümölcs
- Superfood, funkcionális élelmiszer
- Hüvelyes, csíra, csíramag
- Müzli, gabonapehely, granola, reggeli alapanyag
- Fűszer, ételízesítő
- Finomság
- Konyhai segédanyag, sütési adalék
- Laktózmentes, növényi tejtermék-helyettesítő
- Speciális étrend, paleo, gluténmentes
- Ital
- Szójából készült termék, alapanyag
- Ételpor, instant élelmiszer
- Pástétom, szendvicskrém
- Étrend-kiegészítő, vitamin
- Háztartás
- Sport, fitnesz, wellness
- Kozmetikum, bőrápolás, intim termék
- Baba-mama
- Egészségügyi problémákra ajánlott termék
- Gyógynövény, tea
- Gyorsteszt, készülék, diagnosztikai eszköz
- Alternatív gyógymód
- Öko, bio
- Könyv
- Márkáink
- Étrend-kiegészítő
- Immunerősítés, roborálás
DIA-WELLNESS PEKTIN KEVERÉK 250G
Magas gyümölcstartalmú lekvárokhoz, édesítőszerrel is elkészíthető.
1000 g gyümölcs
20 g pektin keverék
350-400 g cukor, vagy cukorhelyettesítő
-
KISZERELÉS: 250 g
ÖSSZETEVŐK: élelmi rost, sűrítőanyag: pektin, étkezési sav: citromsav
TÁPANYAG:
Átlagos tápértékadatok 100 g termékben.
energia: 920 kJ/226 kcal
zsír: 0,0 g
amelyből telített zsírsavak: 0,0 g
szénhidrát: 14,8 g
amelyből cukrok: 0,2 g
rost: 83,5 g
fehérje: 0,0 g
só: 0,0 gHASZNÁLATA:
1. Az előkészített gyümölcsöt nagyon apróra vágjuk vagy pépesítjük, és az adagolásnál megadott mennyiséget kimérjük.
2. A gyümölcsöt, a kimért Pektin keveréket és a cukrot vagy cukorhelyettesítőt egy főzőedénybe öntjük, és állandó keverés mellett nagylángon felforraljuk. Forrás után a lekvárt vagy dzsemet további 3-5 percig, forrni hagyjuk (folyamatos keverés mellett), majd levesszük a tűzről. Ha szükséges, a habot eltávolítjuk a tetejéről.
3. Az előkészített üvegeket azonnal peremig töltjük, jól lezárjuk és legalább 5 percre fejre állítjuk.Gyümölcsből kivont természetes alapanyag
Lekvár készítése
1 kg gyümölcshöz
20 g m-GEL Pektin keverék
10 g Almasav
7 g Vital Hosszanfriss természetes tartósító (2 kavéskanál)
Nem cukor nélküli lekvár esetén még 350-400 g cukrot vagy más cukorhelyettesítőt teszünk hozzá.
Mikor válassza ezt:- ha lekvárodat cukor nélkül készítenéd
- természetes cukorral pl Almacukor édesítenéd
- tartósítószert nélkül készítenéd
- dunsztolás nélkül készítenéd
- csat természetes anyagokat használnál
Opciók: savtartalom növelésére: Almasav
tartósítása: Vital Hosszanfriss természetes tartósító
-
Gyártó Dia-WellnessEAN 5998199760698Cikkszám 128000383