- Újdonságok
- Akciók
- Többet olcsóbban
- Antioxidáns, nyomelem, ásványi anyag
- Diabetikus és cukorbetegeknek ajánlott élelmiszer
- KÉSZLETKISÖPRÉS
- SZEZONJA VAN
- Ajándéktippek
- Étel-ital
- Szafi Reform és Szafi Free termékek
- Cukor, cukorhelyettesítő, édesítőszer
- Olaj, zsiradék
- Liszt
- Tészta, rizs
- Gabona, dara, pehely, korpa
- Kenyérhelyettesítő
- Mag, olajos mag, magőrlemény
- Szárított, aszalt gyümölcs
- Superfood, funkcionális élelmiszer
- Hüvelyes, csíra, csíramag
- Müzli, gabonapehely, granola, reggeli alapanyag
- Fűszer, ételízesítő
- Finomság
- Konyhai segédanyag, sütési adalék
- Laktózmentes, növényi tejtermék-helyettesítő
- Speciális étrend, paleo, gluténmentes
- Ital
- Szójából készült termék, alapanyag
- Ételpor, instant élelmiszer
- Pástétom, szendvicskrém
- Étrend-kiegészítő, vitamin
- Háztartás
- Sport, fitnesz, wellness
- Kozmetikum, bőrápolás, intim termék
- Baba-mama
- Egészségügyi problémákra ajánlott termék
- Gyógynövény, tea
- Gyorsteszt, készülék, diagnosztikai eszköz
- Alternatív gyógymód
- Öko, bio
- Könyv
- Márkáink
- Étrend-kiegészítő
- Immunerősítés, roborálás
BIOMENÜ PERUI KAKAÓPOR 125G
-
Antioxidánsokkal telített, elismerten az egészséges szívműködést segítő táplálék
Hangulatjavító, antioxidáns, sejtvédő, hozzájárul az egészséges szív- és érrendszer egészségéhez
A termék tulajdonságai
- Támogatja az egészséges szív-és érrendszert
- Serkenti a vérkeringést
- Véralvadásgátló
- Segít szabályozni a vérnyomást
- Hangulatjavító hatású
- Ásványi anyagok és nyomelemek a kakaóban: magnézium, cink, réz, kén, kalcium, vas, kálium, mangán
Információk
A nyers perui kakaópor Criollo fajtájú, ez a legritkább, legfinomabb kakaófajta. Az összes kakaótermelés 10-15%-át adja. A kakaópor készítése során a nyers, szárított kakaóbabot finommá őrlik az így kapott masszát kipréselik, a préselés során kakaó vaj és úgynevezett kakaó tészta keletkezik, amelyet porrá őrölnek, így készül a kakaópor. Magas antioxidáns tartalmú, mely természetes sejtvédő hatása révén segít az öregedési folyamatok lassításában. Jelentős magnézium tartalma nélkülözhetetlen a megfelelő idegi és izomműködéshez. Hangulatjavító, energetizáló hatásáról is ismert. A kakaó rendkívül gazdag antioxidáns flavonoidokban. Az ORAC skálán előkelőbb helyet foglal el mint a kategóriájában vezető Acai bogyó. A folyékonnyá váló masszában zajló kémiai folyamatok során csökken a bab keserűsége.
Antioxidánsokkal telített, elismerten az egészséges szívműködést segítő táplálék. Ezen túl csökkentheti a stroke és a rák kockázatát. A kakaó tömege 50%-át három féle zsír alkotja. Ezek a zsírok nem károsak a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk. Ezek egyike az olívaolaj zsírja, az olajsav, valamint sztearinsav és palmitinsav, illetve a kakaó több aminosavat is tartalmaz ezek közé tartozik a triptofán és a argine.
Összetevők
100% BIO Criollo kakaó Peruból
Javasolt felhasználás, adagolás
Egy adag = ízlés szerint
A kakaóporból készíthetünk italokat és használhatjuk sütéshez-főzéshez egyaránt.
Tárolás
Tárolja hűvös (kb. 18-20 C fok), sötét és száraz helyen.
Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
-
Gyártó BioMenüEAN 5999886305154Cikkszám 126000200