Elérhetőségünk

info@expresszegeszseg.hu

+36 30 833 3212

www.expresszegeszseg.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Facebook

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Termék részletek


Vitaking Vitemix szirup gyerekeknek 200 ml

Vitaking Vitemix szirup gyerekeknek 200 ml
3 600 Ft

A Vitemix ízletes növényi kivonatok és vitaminok folyékony kombinációja, így a legkisebbek is hamar megszeretik, és könnyen fogyaszthatják. Olyan fontos vitaminokat tartalmaz, mint a C-vitamin, E-vitamin, D-vitamin, béta karotin (az A-vitamin elővitaminja) és a B-vitamin család összes tagja. Ezen kívül rengeteg répa- búzacsíra- és csipkebogyó kivonat van benne.

  • A Vitemix multivitamin szirup kifejezetten gyermekeknek készült, kimondottan finom vitamin és gyógynövény összeállítás. A gyermekek sajnos kevés gyümölcsöt és zöldséget fogyasztanak, emiatt hiányt szenvedhetnek különféle vitaminokból és ásványi anyagokból. Pedig egészségükhöz és optimális fejlődésükhöz minden nap valamennyi vitaminból szükségük lenne a megfelelő mennyiségben.

    Vitemix multivitaminban található gyógynövények, vitaminok:


    Csipkebogyó kivonat
    A csipkebogyó a vadrózsa termése. Legtöbben a jelentős C-vitamin tartalma miatt ismerik, de tartalmaz flavonoidokat, illetve B1, B2, B3 és K-vitamint is. Hozzájárulhat az immunrendszer és a légutak normál működéséhez, a szellemi frissességhez és szervezet ellenálló-képességének növeléséhez. Ezért nagyon hasznos a gyermekek számára.

    Répa kivonat
    Azt minden gyerek tudja, hogy a sárgarépától tudunk fütyülni, vagy olyan lesz a szemünk, mint a sasé. Azt pedig a felnőtteknek kell tudnia, hogy a répában rengeteg béta karotin van, ami az A-vitamin elővitaminja, az A-vitaminról pedig köztudott, hogy hozzájárul a normál látás fenntartásához. A répa C-vitamint is tartalmaz hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez. A répa remek kalciumforrás, ami különösen hasznos a fejlődő szervezet számára.

    Búzacsíra kivonat
    Azt mindenki tudja, hogy minden csíra egészséges és értékes tápanyagforrás. A búzacsírát, és az összes többi csírát már évezredek óta ismerik és használják. A búzacsíra rengeteg ásványi anyagot tartalmaz, főleg vasat, magnéziumot, kalciumot, káliumot, foszfort, klórt, ként, cinket, mangánt, kobaltot, rezet és jódot. Ezen kívül tele van a szervezet számára hasznos növényi vegyületekkel eznzimekkel. Jelentős a klorofill tartalma is.

    B6-, B12-vitamin
    Számos B-vitamin támogathatja a kicsik és a nagyok immunrendszerének normál működését. Hozzájárulhat a fáradság csökkentéséhez és az idegrendszer normál működéséhez és a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

    C-vitamin
    A C-vitamin hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez intenzív test¬mozgás alatt vagy azt köve¬tően és a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz is. Fokozhatja a vas felszívódását és elősegítheti a fáradtság és a kifáradás csök¬kentését.

    D-vitamin
    A D-vitamin az egyik legfontosabb vitamin, amit napi szinten pótolni kell. A D-vitamin (D3-vitamin) zsírban oldódik, amely napsütéssel és megfelelő étkezéssel kerül a szervezetünkbe. A D-vitamin hozzájárulhat az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkció fenntartásához. Elősegítheti az immunrendszer normál működését. A D-vitamin fontos szerepet játszik a sejtosztódásban is.

    A termék 6 hónapos kortól adható gyerekeknek!

    Figyelmeztetés: A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!


    Kiszerelés: 200 ml


    Napi ajánlott mennyiség: 1 evőkanál = 15 ml étkezés előtt


    OGYÉI nyilvántartási szám: 18001/2016

     

  • Gyártó
    Vitaking
    EAN
    5999561254289
    Vonalkód
    5999561254289
    Cikkszám
    10004524
Webáruház készítés