Elérhetőségünk

info@expresszegeszseg.hu

+36 30 833 3212

www.expresszegeszseg.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Facebook

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Termék részletek


Coconutoil Cosmetics Baby & Mommy Ajándékcsomag 1db

Coconutoil Cosmetics Baby & Mommy Ajándékcsomag 1db

Az ajándékcsomag a várandósság és a természetes baba bőrápolás alapvető bio kozmetikumait tartalmazza teljes kiszerelésben. A csomag tartalma: 1 db masszázsolaj (95 ml), 1 db popsikrém (100 ml) és 1 db mellbimbóvédő krém (10 ml).

  • Az újszülöttek és csecsemők bőre és szervezete a legérzékenyebb, mivel a természetes védekezőrendszereik, így a bőr saját védőrétege is, éppen ebben az időszakban alakulnak ki.

    Ezért nagyon fontos, hogy csak hipoallergén és káros mellékhatás nélküli készítményeket válasszunk a bőrápolásukhoz.

     

    Baba-Mama Masszázsolaj 95 ml

    A Coconutoil Baba-Mama Masszázsolaj csakis organikus, ehető minőségű összetevőket tartalmaz. Mit jelent ez? Azt, hogy semmiféle vegyi adalékanyagot, íz-, szín-, illatanyagot és parabént nem adtunk hozzá. Olyan biztonságos, hogy akár bele is kortyolhatsz. Csak ez a magas minőség garantálja, hogy gyermeked kialakulóban lévő szervezetét semmilyen károsodás nem éri.

    Már a terhesség alatti bőrápolásban is nyugodt szívvel alkalmazhatod. Bizonyítottan növeli a kismama bőrének rugalmasságát, csökkenti a terhesség miatt megjelenő striák számát. Mélyen hidratál, elősegíti bőröd vízmegkötő képességét, és védi a kiszáradástól.

    Három fantasztikus bázisolaj, a kókusz-, a jojoba- és a mandulaolaj együttes hatása dolgozik azért, hogy mindkettőtök bőre a legjobb állapotba kerüljön. A kókuszolaj értékes telített zsírsavai és antioxidánsai baktérium-, vírus- és gombaölő hatást gyakorolnak, és regenerálják a bőr sejtjeit. A jojobaolaj összetétele hasonlít az emberi faggyúéhoz, ezért kifejezetten alkalmas az elveszített faggyú pótlására. A mandulaolajat kifejezetten kisgyermekek bőrére ajánlják, mivel megnyugtatja és hidratálja a legérzékenyebb bőrt is. Védőréteget képez a bőrön, megóvja annak hidrolipid köpenyét.

    Az olaj kellemes illatát a 100%-os tisztaságú mandula-illóolaj adja. Ez a csodálatos anyag igen hatékonyan nyugtat, segíti, hogy egymásra hangolódjatok a babával. De mellette antimikrobiális hatása is van, azaz fertőtlenít. Nem olyan mértékben, mint amennyire azok a vegyi tisztítószerek, amelyek az immunrendszert is gátolják a fejlődésében: csak annyira, hogy a szükséges higiéniát biztosítsa masszázs közben.

    Használat: 

    Az ideális életkor a masszázs elkezdésére a másfél-két hónapos kor. A babák bőre érzékenyebb a felnőttekénél, ezért fokozatosan kezdd a masszázst, puha simításokkal szoktasd a bőrt az érintéshez. A későbbiekben se alkalmazz dörzsölő, gyúró mozdulatokat, hanem maradj a lágy, mégis határozott simításoknál! Használd a Baba-Mama Masszázsolajat a baba hasa, mellkasa és dereka ápolására, és hidratáld vele a bőrét fürdetéskor. Vékony rétegben vidd fel a megtisztított bőrfelületre, és gyengéd mozdulatokkal masszírozd be.

    A masszázsolaj alkalmazható gátmasszázshoz és a napi intim higénia során alkalmazva segít megőrizni az intim területek kényes egyensúlyát.

    Összetevők: kókuszolaj, jojobaolaj, mandulaolaj,mandarin illóolaj, természetes E-vitamin

    100% bio. Ehető minőségű. NaTrue által minősített. Vegán. Uniszex. Környezettudatos csomagolás.

     

    Popsikrém  – 100 ml

    A csecsemők és kisgyermekek bőre a felnőttekére jellemző enyhén savas kémhatáshoz képest inkább semleges, mivel a faggyú náluk még kisebb mennyiségben termelődik. A faggyú a bőr védelmét képező hidrolipid réteg egyik alkotóeleme. Mivel a gyermekek bőrének pH-értéke nem annyira savas, mint a felnőtteké, a különféle mikrobákkal szemben kevésbé ellenálló.

    A Coconutoil Popsikrémet úgy fejlesztettük ki, hogy pótolja ezt a védelmet, előzze meg és enyhítse a pelenka és vizelet, széklet okozta irritációt. A benne található méhviasz és a kakaóvaj egyaránt gazdag zsírsavakban, fehérjékben, vitaminokban, és ellenálló réteget képeznek a bőrön. Hosszan tartó hidratálást biztosítanak, és elősegítik a sebgyógyulást. De a jojobaolaj viaszos észterei is nagyon hasonlítanak az emberi bőr által termelt faggyú észtereihez.

    A szűz kókuszolaj is segít a bőr védőrétegének fenntartásában, beépülve pedig regenerálja a bőrt. Ráadásul a különleges előállítási technikának köszönhetően nagy mennyiségben tartalmaz laurinsavat, amely erőteljes fertőtlenítő hatással bír. Természetes hatóanyagai enyhítik a bőr kipirosodását, segítik a regenerációt. Kiváló gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató. A mandulaolaj B1-, B2-, B6- és E-vitamin-tartalmának köszönhetően puhítja a bőrt, elősegíti a hámosodást, a hámsejtek regenerálódását. Enyhíti a viszketést és a gyulladásokat, és megnyugtatja, puhábbá teszi az érzékeny bababőrt.

    Használat

    A gyermek pelenkáját minél sűrűbben cseréld ki, ha nedves lett. Minden pelenkacsere alkalmával tisztítsd le az érintett területet, a ráncok és redők belsejében is. Elölről hátrafelé törölgesd törlőkendővel vagy szappanos vízzel. Utána szárítsd meg a baba bőrét, levegőztesd egy kicsit az irritált felületet. Végül alaposan kend be a Popsikrémmel. Minden pelenkázásnál végezd el a kezelést! Vigyázz, hogy a krém ne kerüljön a nemi szervekre!

    Popsikrémünket bátran használd te is! 

    Összetevők

    kókuszolaj, méhviasz, kakóvaj, mandulaolaj, jojobaolaj, kukoricakeményítő, természetes E-vitamin

     

    Mellbimbóvédő krém – 10 ml

    Az érzékeny mellbimbó kezelésére kapható készítmények jó része ártalmas a baba fejlődő szervezetére. Antibiotikumokat, szteroidokat, szintetikus érzéstelenítőt és fertőtlenítőt tartalmazó szereket, valamint szappant és alkoholt ne használj a mellbimbódra! Csak olyan készítményt kenj magadra, amely biztonságos mindkettőtök számára. A Coconutoil Mellbimbóvédő Krémet erre a célra fejlesztettük ki. Annyira természetes, hogy lemosnod sem kell szoptatás előtt. Gyengéden, mégis hatékonyan fertőtlenít, hámosít, puhítja a bőröd és visszaállítja rugalmasságát.

    A Mellbimbóvédő Krém két tiszta, kíméletesen kivont növényi olajból és két sűrűbb állagú, tápláló zsiradékból áll. Együttes hatásuk komplexen kezeli a problémát. A méhviasz és a kakaóvaj hatékonyan táplálják a kiszáradt, berepedezett bőrt: bőrpuhító,- feszesítő- és nyugtató hatásuk nagyfokú sejtregeneráló és gyulladáscsökkentő képességükön alapszik. Gyulladáscsökkentő a körömvirágolaj is. A népgyógyászatban évszázadok óta használják sebek és gyulladásos folyamatok ellen. Gyorsan hámosítja a sebes bőrfelületet. A szűz kókuszolaj pedig a különleges előállítási technikának köszönhetően kiemelkedően sok laurinsavat tartalmaz, ami erőteljes fertőtlenítő hatást biztosít neki. Telített zsírsavainak és antioxidánsainak köszönhetően regenerálja a bőr sejtjeit, mélyen hidratálja és bársonyossá teszi az irritált felületet.

    A felsoroltakon túl még sztíviát adtunk a készítményhez. A nagyon magas ásványianyag-tartalmú növény nemcsak természetes édesítőszerként, de baktériumölő gyógynövényként is hasznos, gyulladásos bőrbetegségek esetén is. Emellett természetesen édes ízt kölcsönöz a krémnek. Így ha esetleg szoptatáskor még érezhető lenne a krém íze, a babád nem fog tiltakozni – de nem károsítja a szervezetét, ellentétben a cukorral.

    Használata

    Érdemes minden szoptatás után használnod a krémet. Töröld szárazra a mellbimbódat puha törlőkendővel. Tiszta ujjal vegyél ki egy keveset a krémből, és kend be a mellbimbót és környékét. Kenhetsz a krémből egy keveset a melltartóbetét középső részére is. Szoptatás előtt nem kell lemosni. Hogy kenhető legyen, tárold szobahőmérsékleten. Sportolóknak és érzékeny bőrűeknek is szívből ajánljuk készítményünket.

    Összetevők

    kókuszolaj, méhviasz, kakóvaj, körömvirágolaj, stevia, víz, természetes E-vitamin

     

     

  • Gyártó
    Coconutoil
    EAN
    5999886333485
    Vonalkód
    5999886333485
    Cikkszám
    10004500
Webáruház készítés