Elérhetőségünk

info@expresszegeszseg.hu

+36 30 833 3212

www.expresszegeszseg.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Facebook

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Termék részletek


WTN Alakformáló narancsbőr elleni krém 200 ml

WTN Alakformáló narancsbőr elleni krém 200 ml
4 410 Ft
22 természetes hatóanyagból készült krém a narancsbőr ellen.
  • A cellulitisz elleni harc egyik feltétele, hogy táplálkozz egészségesen, igyál meg naponta legalább 2-3 liter folyadékot, és mozogj rendszeresen! Mindez azonban még mindig kevés lehet a makacs narancsbőr eltűntetéséhez, hiszen ha nem rendelkezel túlságosan szerencsés adottságokkal, akkor bármilyen vékony is lehetsz, ott éktelenkednek azok a bizonyos gödröcskék a popsidon és a combodon.

    A WTN narancsbőr elleni krém úgy számol le a narancsbőröddel, hogy serkenti bőröd vérellátását, fokozza a nyirokkeringést, így a salakanyagok kiürülését is elősegíti! Idővel, ahogy barátságotok elmélyül, a WTN narancsbőr elleni krém a zsírsejtek lebontását is hatékonyan támogatja, így véglegesen búcsút inthetsz a bosszantó gödröcskéknek! 


    Jó, ha észben tartod, hogy a narancsbőröd sem két nap alatt alakult ki. Éppen ezért az is hiú ábránd, hogy két napon belül fel is számolható. A WTN narancsbőr elleni krémet célszerű kúraszerűen, akár több hónapon át is használnod az érdemi hatások eléréséért. 

    A WTN narancsbőr elleni krém alakformáló és szépítő hatásai

    A felhasználó hölgyek visszajelzései alapján, és az aktív összetevők révén:

    - Gátolja a zsírlerakódást, javítja a testkontúrt, a bőr tónusát.
    - Javul bőröd rugalmassága, szöveti szerkezete. A krém segíti a bőr saját regeneráló képességét, megújulását.
    - Fokozza a bőr feszességét, védi a kollagént a természetes elhasználódásától, és segíti a kollagénrostok termelődését.
    - Táplálja bőröd különböző vitaminokkal, például A, B, D és E vitaminokkal, zsírsavakkal és antioxidánsokkal.
    - Javul a bőr szövetének vérellátása, erősödnek hajszálere. Bőröd tónusa kivilágosodhat, és elhalványodnak a foltjaid.
    - Serkenti a bőr természetes hyaluronsav termelődését, amellyel elősegíti a bőr optimális hidratáltságának fenntartását és regenerációját.

     

    22 aktív, természetes komponenst tartalmaz.
    A WTN narancsbőr elleni krém teljesen természetes, az emulgeátorok (víz és zsír tökéletes keveredését teszik lehetővé) is megfelelnek a természetes kozmetikumokkal szemben támasztott követelményeknek,
    A tárolhatóságot tartósítószer-mentes, természetes kivonatokkal értük el, amelyek nem minősülnek konzerváló szereknek.
    A narancsbőr eltűntetése kizárólag komplex folyamat eredménye lehet. Alapja egyebek mellett az egészséges, változatos étrend, valamint a megfelelő mennyiségű folyadék - elsősorban víz fogyasztása.
    A cellulit egy olyan toxikus zsír, amely a bőr mélyebb rétegeiből a felszínhez közelebbi rétegekbe jutva alakítja ki a jól ismert narancsbőr mintázatot.
    Leginkább a jellegzetesen női zsírosodásra hajlamos területeken figyelhető meg, mint a comb, a fenék, a has, esetleg a felkar. Minél nagyobb mértékben károsították a szervezetet a környezeti és a táplálkozási körülmények, annál nagyobb az esélye a narancsbőr kialakulásának.
    A dohányzás, a szennyezett nagyvárosi levegő ugyancsak felelősek a narancsbőr kialakulásáért, ám legnagyobb bűnös a cukor, az alkohol, a feldolgozott élelmiszerek, valamint a koffein.


    Összetevők (INCI): Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chrysanthemum Indicum Seed Extract, Persea Gratissima Oil, Linum Usitatissimum Seed Extract, Nephelium Longana Seed Extract, Glycine Soja Oil, Humulus Lupulus Extract, Chamomilla Recutica Extract, Cetearyl Olivate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Calendula Officinalis Extract, Sorbitan Olivate, Sambucus Nigra Flower Extract, Solidago Virgaurea Extract, Cera Alba, Paullinia Cupana Seed Extract, Glycine Soja Germ Extract, Centella Asiatica Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Calcium Ascorbate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Caffeine, Coffea Arabica Seed Extract, Persea Gratissima Fruit Extract, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Tocopheryl Acetate, Vitis Vinifera Seed Extract, Bentonite, Cetearyl Alcohol, Lecithin, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Sodium Phytate.

     

    HASZNÁLAT:
    A WTN narancsbőr elleni krémet alaposan masszírozd a bőrfelületedbe amíg teljesen fel nem szívódik. Lehetőség szerint zuhanyzás után alkalmazd, amikor a bőr még enyhén nedves.
    A krém szintén alkalmas a narancsbőr megelőzésére.
    Az ideális hatás elérése érdekében használd naponta kétszer is a WTN narancsbőr elleni krémet!

     

  • Gyártó
    WTN
    EAN
    5999564170159
    Vonalkód
    5999564170159
    Cikkszám
    10004221
Webáruház készítés