Elérhetőségünk

info@expresszegeszseg.hu

+36 30 833 3212

www.expresszegeszseg.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Facebook

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Termék részletek


WTN Szérum bőrfiatalításra 30 ml

WTN Szérum bőrfiatalításra 30 ml
9 382 Ft
Ránctalanító hyaluronsav krém alma őssejt kivonattal.
  • A WTN ránctalanító hyaluronsav krém alma őssejt kivonattal enyhíti a mély mimikai ráncokat, serkenti a kollagén-, elasztin- és laminin termelést, így új erőre kapnak bőröd alkotóelemei, búcsút inthetsz fáradt bőrödnek, és újra régi fényedben ragyoghatsz.

    Ahogy minden komoly átalakulásnál, itt is több időre van szükség ahhoz, hogy arcbőröd mélyebb rétegei is újjászülessenek. Mivel az éjszaka a legideálisabb időszak arra, hogy a bőr önmegújító folyamatai kiteljesedjenek, ekkor se feledd el a WTN ránctalanító hyaluronsav krém / szérum használatát! A WTN ránctalanító hyaluronsav krém alma őssejt kivonattal sejtregeneráló hatású, és az UV-sugárzás okozta károk helyrehozását is elősegíti. Továbbá felerősíti a bőr önvédelmi képességét, és javítja a bőr sejtjeinek tápanyagellátását. Miközben mély álomban pihensz, a WTN ránctalanító hyaluronsav krém alma őssejt kivonattal nem lustálkodik, hanem mesebeli tündérként, ápolja, táplálja és gondozza arcbőröd.

    A WTN ránctalanító hyaluronsav krém / szérum leghatásosabb bőrfiatalító csodaszere az alma őssejt kivonat. Az alma őssejt kivonat arról híres, hogy késlelteti az emberi sejtek öregedését, és meghosszabbítja azok élettartamát. Javítja a bőröd textúráját, csökkenti a ráncok mélységét, megnyerő kinézetet biztosít bőrödnek. Valamennyi bőrtípusra kedvezően hat, ám a leglátványosabb eredményt a természetes öregedés, a napsugárzás és a környezeti szennyeződések hatásainak leginkább kitett érett bőrön érheted el. A WTN ránctalanító hyaluronsav krémben az alma őssejt mellett 17 másik természetes bőrápoló kincs is kényezteti és regenerálja bőrödet.

    A WTN ránctalanító hyaluronsav krém / szérum szépítő hatásai

    Az aktív komponensek hatásai és a szérumot használók visszajelzései alapján a következők:
    - segíti az arcbőr új sejtjeinek létrejöttét, késlelteti az öregedést, megfiatalítja bőrödet,
    - látványosan csökkenti a szemkörnyéki ráncok mélységét,
    - lágyítja, puhítja a bőrt, hosszan tartó hidratáltságot és üdeséget biztosít,
    - felfrissíti a fáradt arcbőrt és a szemkörnyéki területeket,
    - ránctalanító, növeli a bőr rugalmasságát és feszességét,
    - tápláltságtól a puhaságig rengeteg jótékony hatással bír,
    - védi a bőrt az UV (ultraibolya) és IR (infravörös) sugárzások okozta öregedéstől,
    - segíti a bőr oxidatív stresszel szembeni ellenálló képességét, ezáltal mérsékli a stressz hatására bekövetkező - bőröregedést,
    - erősíti a bőröd természetes védekezőképességét, serkenti a regenerációját, és helyreállítja az egyéb bőrhibáidat is,
    - csökkenti a bőrirritációt, nyugtatja a bőrt, kellemes érzetet biztosít,
    - javítja bőröd szerkezetét, az arckontúrt; csökkenti a szemek alatti táskákat, karikákat,
    - segíti a bőr optimális hidratáltságának fenntartását, mert serkenti a hyaluronsav természetes termelődését.


    18 aktív, természetes komponenst tartalmaz.
    A WTN ránctalanító hyaluronsav krém teljesen természetes, az emulgeátorok is megfelelnek a természetes kozmetikumokkal szemben támasztott követelményeknek.
    Tartósítószer-mentes: a tárolhatóságot természetes kivonatokkal értük el, amelyek nem minősülnek igazi konzerváló szereknek.
    Az alma őssejt kivonat segíti a bőr saját őssejtjeinek aktiválódását, ezzel új életre kelti a hámréteget, továbbá hatékonyabb felszívódást biztosít a kivonat alkalmázását követően felvitt nappali vagy éjszakai krémek esetében. A hatások összessége gyors és látványos eredményt nyújt.
    A kísérletek tanúsága szerint 30 napon belül jelentősen csökken a ráncok mélysége, az apró ráncok száma. A 37 és 64 éves kor közötti önkéntesekkel végzett kísérlet szerint a szarkalábak mélysége a résztvevők 100%-ánál jelentősen csökkent.

    Összetevők (INCI): Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cistus Incanus Extract, Squalane, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Hyaluronic Acid, Argania Spinosa Oil, Centella Asiatica Extract, Bambusa Vulgaris Shoot Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Nymphaea Alba Root Extract, Pyrus Malus Fruit Extract, Linum Usitatissimum Seed Extract, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Borago Officinalis Seed Oil, Oenothera Biennis Oil, Betula Alba Leaf Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Tocopheryl acetate, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Sodium Phytate, Xanthan Gum, Phospholipids, Phenoxyethanol.
    HASZNÁLAT:

    A megtisztított bőrbe naponta 1-2 két alkalommal masszírozd be a WTN ránctalanító hyaluronsav krémet. Legyél különös tekintettel a homlokra, szarkalábakra, orcára és a nyakra.
    Felszívódás után használj arckrémet.
    A megfelelően kiválasztott arckrém jelentősen segíti a bőrt a hibák kijavításában, védelemmel vértezi fel, illetve biztosítja egészséges ragyogását. Ezért javasoljuk az egyik Wise Tree Naturals arckrémet.
    A WTN ránctalanító hyaluronsav krém alma őssejt kivonattal minden bőrtípusra használható.



  • Gyártó
    WTN
    EAN
    5999564170128
    Vonalkód
    5999564170128
    Cikkszám
    10004216
Webáruház készítés