Elérhetőségünk

info@expresszegeszseg.hu

+36 30 833 3212

www.expresszegeszseg.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Facebook

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Termék részletek


Galaktiv Bio Szúnyogriasztó spray 100 ml

Galaktiv Bio Szúnyogriasztó spray 100 ml
1 849 Ft
Nincs raktáron
Szúnyogriasztó szer, mely kizárólag természetes anyagok felhasználásával készült. Illóolajok kombinációjával tartja távol a szúnyogot. Nedvesség hatására nem veszít hatékonyságából. Nem csak a szokásos csípés elleni védekezéskor használható, de ideális strandoláshoz, kiránduláshoz, sportoláshoz, horgászáshoz és minden más szabadidős elfoglaltsághoz.
  • A rovarcsípés elleni hagyományos védekezés gyakran a bőrünkkel érintkező mérgező, irritáló anyagokat használatát jelentik. A GalaktivBio termékek fő hatóanyaga a p-Mentha-3, 8-diol (eukaliptuszolaj) és más illóolajok mint a kókusz-, és citromolaj. Illat-, és tartósítóanyagai is kizárólag természetes eredetűek. Semmiféle mérgező hatása nincs felnőttekre, gyermekekre vagy akár állatokra. A kellemes illatú növényi olajok alkalmazása révén bőrápoló hatással is bír, ugyanakkor nem hagy olajos foltot a ruházaton. Az alkotóelemek a kezelt bőrterületen speciális "aurát" képeznek, amely a csípésben érdekelt rovarok szenzorai számára azt felismerhetetlenné teszi.

    A vizsgálatok során a bőrbarát funkció "nagyon jó", míg a rovarriasztás hatékonysága "kiváló" minősítést kapott (Swiss Tropical Institute, Basel).

    Bio szúnyogriasztó szer használata

    Kisgyermekek bőrén, terhesség alatt és szoptatási időszakban is biztonsággal alkalmazható. Arcon való alkalmazásánál csak a szembe, szájba kerülést kell elkerülni. A magyar gyártó nagy fontosságot tulajdonított annak, hogy a GalaktivBio a mérgező anyagoktól való mentesség mellett kellően hatékony és bőrbarát is legyen.

    A bőrre permetezve egyenletesen el kell simítani a szabadon maradt bőrfelületen, elsősorban a végtagokon, nyakon és az arcon. A szúnyogriasztó 4-5 órás védelmet biztosít. Ezt követően minden kockázat nélkül újra használható. Tartózkodjon a használatától, ha gyulladt vagy berepedezett a kezelendő bőrfelület.

    Miért környezetbarát, öko termék

    - Kizárólag természetes anyagok felhasználásával készült bio szúnyogriasztó szer
    - Magyar termék

  • Gyártó
    Galaktiv
    EAN
    5999888022707
    Vonalkód
    5999888022707
    Cikkszám
    10004126
Webáruház készítés