Elérhetőségünk

info@expresszegeszseg.hu

+36 30 833 3212

www.expresszegeszseg.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Facebook

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Termék részletek


Biola Bio Csicsóka Neem gyereksampon 150 ml

Biola Bio Csicsóka Neem gyereksampon 150 ml
3 069 Ft
Bio sampon gyerekeknek csicsókával és neem-mel.
  • Az érzékeny hajas bőrre a csicsóka levél, valamint a bíbor kasvirág kivonata támogatja a bőrregenerációt és a B3-, B5-vitaminok a hajnövekedést segítik. A teafa-, és levendula illóolajok, valamint a Neemfa levelének kivonata a higiénikus hajas fejbőrállapotot segíti elő. Három év feletti gyermekeknek ajánlott sampon.

    Alkalmazása: A megnedvesített hajra, hajas fejbőrre kb 2-3 cm3-nyi sampont viszünk fel felnőtt felügyelet mellett egyenletesen, majd az óvatos átdörzsölést követően alaposan leöblítjük. A samponozást még egyszer megismételjük, és nagyon alaposan leöblítjük a sampont a hajról és a fejbőrről.

    Összetevők/ingredients (inci): aqua, echinacea purpurea extr.*, achillea millefolium fl. extr.*, helianthus tuberosus l. extr.*, ocimum basilicum extr.*, sodium myreth sulfate, coco betain, glycerin, coco glucoside, glyceryl oleate, azadirachta indica extr.*, simmondsia chinensis s. oil*, pantothenic acid, magnesium sulfate, nicotinamide, melaleuca alternifolia oil (limonene)*, sodium benzoate, gluconolactone, parfum°, lavandula angustifolia extr. (linalool, limonene)*, agrimonia eupatoria extr.*, sodium chloride, mannitol



    Konzerválószer: SODIUM BENZOATE, GLUCONOLACTONE

    * = ellenőrzött ökológiai mezőgazdasági termelésből származik

    Tanúsítja a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft, HU-ÖKO 01

  • Gyártó
    Biola
    EAN
    5999554981031
    Vonalkód
    5999554981031
    Cikkszám
    10003893
Webáruház készítés