Elérhetőségünk

info@expresszegeszseg.hu

+36 30 833 3212

www.expresszegeszseg.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Facebook

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Termék részletek


Venovelle kapszula + tabletta 60 db

Venovelle kapszula + tabletta 60 db
5 919 Ft

A Venovelle ® a legújabb kutatások eredményei alapján összeállított készítmény a megfelelő vénás keringés támogatásáért. 

  • Az alsó végtagok nem megfelelő vénás keringésének problémája a lakosság – és különösen a nők - nagy százalékát érinti. Ráadásul egyre fiatalabbakat, nem ritka, hogy az első jelek már 20–25 éves korban jelentkeznek.

    A Venovelle ® speciális, kombinált (tablettát és kapszulát is tartalmazó) készítmény, mely egyedülálló összetételében a már régóta alkalmazott, mikronizált hatóanyagokon felül vitaminokat és 5 fontos gyógynövény kivonatát tartalmazza:

    - a nehéz-láb érzés enyhítéséhez (vadgesztenye kivonat)
    - a vénák összehúzódásához és a vénafal megfelelő tónusához (szúrós csodabogyó)
    - a megfelelő vénás keringés támogatásához (szúrós csodabogyó kivonat, ázsiai gázló kivonat, vadgesztenye kivonat, vörös szőlőlevél kivonat)
    - a megfelelő perifériás keringés támogatásához (ázsiai gázló kivonat)
    - az erek normál állapotának, működésének fenntartásához (C-vitamin)
    - a vénák és hajszálerek egészségének támogatásához (vadgesztenye kivonat)

     

    Az első és egyetlen kombinált készítmény (tabletta+kapszula) a megfelelő vénás keringés támogatásáért kiváló minőségű, természetes és hatásos összetevőkkel. 

     

    Alkalmazható folyamatosan, vagy akár kúraszerűen.


    GMP igazolt gyártó: a készítmény modern gyártási folyamata megfelel a Helyes Gyógyszergyártási Gyakorlat (GMP) követelményeinek. Összetevők : Mikronizált flavonoidok

    A tabletta fő hatóanyagai a speciális, mikronizált eljárással készült, narancsból származó természetes diozmin és heszperidin flavonoidok, magas, 500 mg-os összmennyiségben.

    C-vitamin

    A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához.

    Folsav

    A folát hozzájárul a normál homocisztein-anyagcseréhez. A homocisztein aminosav vérben mérsékelten vagy erősen megnövekedett szintje kockázati tényező, lebontásához többek között folsavra van szükség.

    Rutin

    Szintén fontos flavonoid komponens. HatóanyagokVadgesztenye

    Hozzájárulhat a vénák és hajszálerek egészségéhez, a megfelelő véráramlás, vénás keringés fenntartásához, valamint a nehéz-láb érzés enyhítéséhez.

    Szúrós csodabogyó

    Az 1950-es években ismerték fel a növény kivonatának érfalakra kifejtett hatását. A gyökértörzsből készült kivonat, illetve annak szaponinjai hozzájárulhatnak a vénák összehúzódásához, a vénák megfelelő tónusához és a lábak vénás keringésének támogatásához.1

    Ázsiai gázló

    Több évszázados megfigyelésekre épülő népi gyógyászat egyik főszerelője. Természetes és gazdag forrása az asiaticosidoknak, melyek hozzájárulhatnak a vénás és perifériás keringés támogatásához.2

    Vörös szőlőlevél

    A népi gyógyászatban régóta alkalmazzák. Kivonata hozzájárulhat a lábak megfelelő véráramlásának, vénás keringésének támogatásához.3

    Feketeribizli

    A természetben előforduló gazdag antocianozid forrás, biológiailag nagyon értékes gyümölcs.

     

    JAVASOLT ADAGOLÁS:

    Felnőtteknek naponta egy tablettát és egy kapszulát javasolt bő folyadékkal bevenni, bármely napszakban. A tabletta és kapszula bevehető egy időben, de eltérő napszakban is. A készítményt javasolt kúraszerűen, legalább 3 hónapig folyamatosan alkalmazni, a hatóanyagok megfelelő beépülése érdekében.

    TÁPANYAG ÖSSZETÉTEL

    Étrend-kiegészítő. A készítmény modern gyártási folyamata megfelel a Helyes Gyógyszergyártási Gyakorlat (GMP) követelményeinek.

    Összetevők a tablettában: diozmin, kukoricakeményítő, tömegnövelőszer (mikrokristályos cellulóz), aszkorbinsav, heszperidin, tömegnövelőszer (nátrium-karboxi-metil-cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz), rutin, csomósodást gátlók (magnézium-sztearát, talkum), színezékek (titán-dioxid, vörös vas-oxid, sárga vas-oxid), folsav.

    Összetevők a kapszulában: vadgesztenye kivonat, szúrós csodabogyó kivonat, feketeribizli kivonat, tömegnövelőszer (hidroxi-propil-metil-cellulóz), vörös szőlőlevél kivonat, ázsiai gázló kivonat, csomósodást gátlók (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid), színezékek (vörös vas-oxid, titán-dioxid).

    Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.
    A készítmény nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

    Gyermekeknek és a készítmény bármely összetevőjére érzékenyeknek nem ajánlott.  Terhes- és szoptatós anyák konzultáljanak kezelőorvosukkal, mielőtt elkezdenék szedni a készítményt. A készítményt nők és férfiak egyaránt alkalmazhatják.

    A kapszula alapanyaga növényi eredetű (cellulóz). Nem tartalmaz állati eredetű anyagokat és jól tolerálható.

     

     

  • Gyártó
    Venovelle
    EAN
    5997367702836
    Vonalkód
    5997367702836
    Cikkszám
    10003788
Webáruház készítés