Elérhetőségünk

info@expresszegeszseg.hu

+36 70 77 55 731

www.expresszegeszseg.hu

Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Facebook

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fizetési megoldás
Termék részletek


Bitefree Szunyog- és kullancsriasztó roll-on 80 ml

Bitefree Szunyog- és kullancsriasztó roll-on 80 ml
1 810 Ft

A Bitefree® roll-on egyedülálló a kategóriájában, mivel használatakor nem lélegezzük be a hatóanyagot (pl: sprayk) és használata után nem kell kezet mosni (krémek, és kendők) ami kirándulások esetén nem lehetséges. Ezért különösen ajánljuk gyermekeknek táborozáshoz, kirándulásokra.

 • Az új hatóanyag Picadirin® (Saltidin®) tartalmú környezet –és családbarát Bitefree® termékek hatásos védelmet biztosítanak a szúnyogok –és kullancsok ellen. A készítmények nem tartalmaznak DEET! A riasztószerek hatásosan tartják távol a nemkívánatos vérszívókat (pl.: szúnyog, kullancs, bögöly).

  Egy átfogó tesztprogramot végeztek együttműködve az EPA (az illetékes szabályozó hatóság az USA-ban), hogy bebizonyítsák biztonságos a Saltidin®. A tanulmányok azt mutatják, hogy Saltidinnek nincs negatív hatása, és arra a következtetésre jutottak, hogy:
  - biztonságos a használata
  - rendkívül kíméletes a bőrhöz, és nem ragad
  - nem irritáló, szenzibilizáló képességének köszönhetően
  - csak minimális mértékben szívódik fel felszívódása
  - alkalmas a gyermekek számára már 6 hónapos kortól

  A Saltidin® hatása a különböző anyagokra, mint a műanyag, a műanyag bevonatokra és tömítőanyagok is tesztelték. Megállapítást nyert, hogy Saltidinnek – ellentétben a többi rovarriasztóval – nincs káros hatása ezekre az anyagra. A Saltidin kozmetikai tulajdonságait is tesztelték. Az eredmény figyelemre méltó: a készítmény nem ragacsos, és kellemes érzetű, és egyidőben biztonságosan használható a bőrön, a használati utasítások betartása mellett. A Saltidinnek van egy lényeges tulajdonsága a csíra gátló hatás, amelyet megerősítettek a vizsgálatok.

  A modern riasztószerek tartalmaznak aktív hatóanyagot, és illatanyagot. Miután a terméket alkalmazzák, az illatanyag elpárolog, így csak a hatóanyag marad a bőrön. A hatóanyag lassan párolog, mintegy létrehozva egy “illatos” filmet a bőrön, ami visszataszítja az élősködőket, addig ameddig a hatóanyag teljesen elpárolog. Az emberi “illat” egy olyan mechanizmust okoz, amely vonzza a szúnyogokat, a legyeket és kullancsokat az emberi bőrhöz. A filmréteg távol tartja a rovarokat a bőr azon részein, ahol már kezelték.

  A kémiai szempontból a riasztószerek leginkább négy csoport valamelyikébe tartoznak: amidok, alkoholok, észterek vagy éterek. Ezek olyan folyadékok vagy szilárd anyagok amelyeknek viszonylag alacsony az olvadáspontja és forráspontja (150 ° C felett). Ezek mind lassan párolog szobahőmérsékleten.

  Fontos megjegyezni, hogy ellentétben az egyéb rovarirtó szerekkel, a célja riasztószernek nem elpusztítani a rovarokat, hanem a rovarok csípésének megakadályozása. Ez azt jelenti, hogy az ilyen szerek hatása sokkal jobb, mint más hagyományos rovarirtó szereknek.

  A Saltidin ® védi bárhol: Ha külföldre utazik, vagy bármilyen tevékenység folytat pl. otthon a kertben. Elkerülhető a szúnyogcsípés és megbízható módja a betegségek megelőzésére, mint például a malária, a dengue-láz, nyugat-nílusi láz és a sárgaláz.


  Repellensek

  Olyan riasztó termékek, amelyek megakadályozzák a rovarok csípését és alkalmazzák a veszélynek kitett bőrfelületekre. A Saltidin hosszan tartó megbízható védelmet nyújt szúnyogok és kullancs esetén. Kérjük, vegye figyelembe a következőket a szerek használata során:

  Ellenőrizze, hogy kezelte-e az összes érintett bőrfelületet. A riasztót lkalmazzuk vékony ruha alatt is, vagy permetezze rá vékony ruhára. Ne feledje, hogy a védettség időtartama eltérő lehet attól függően, hogy milyen típusú rovar. A védelem időtartama lerövidűl, ha izzad, ha magas a páratartalom a levegőben, vagy ha az anyagot lesz letörölték. Ilyen esetekben, kérjük, ne felejtse el újra alkalmazni a terméket, ha szükséges
  A legtöbb riasztószerek nem teljesen vízálló, így újra kell őket alkalmazni úszás, vagy fürdés után
  Ha más bőrápolót használ vagy napozni szeretne akkor, mindig alkalmazza a rovarriasztót utolsóként.

 • Gyártó
  Bitefree
  EAN
  4037877055013
  Vonalkód
  4037877055013
  Cikkszám
  10004123
Webáruház készítés